SV Sfeerteam Vitesse

SV Sfeerteam Vitesse zorgt voor een gezellige geel-zwarte sfeer in stadion GelreDome.
Ruim vier uur voor een wedstrijd beginnen de vrijwilligers al met het opbouwen en klaarleggen van de sfeermiddelen. U moet hierbij denken aan het grote Vitesse shirt op de middenstip, de vlaggen voor de vlaggenparade, de skydancers op Zuid, trommels en de diverse spandoeken.

Tot hun taken behoren ook het ontwerpen en uitvoeren van speciale, ludieke of unieke spandoeken bijvoorbeeld het prachtige doek ter ere van de Airborne veteranen en de ludieke acties rond de derby tegen Nijmegen. Met regelmaat wordt tijdens de spelersopkomst de Zuid-tribune voorzien van confettikanonnen of geelzwarte linten. De laatste aanwinst is het grote tribunespandoek van veertig bij vijfentwintig meter.

Ook voor Vitesse is het sfeerteam aan het werk tijdens een wedstrijddag.
Zo zetten zij de doelen, reservebanken en diverse boarding klaar en na afloop wanneer het stadion langzaam leegstroomt zijn deze vrijwilligers nog even in touw met opruimen zodat het stadion weer vrij van Vitesse materialen wordt overgedragen.

SV Sfeerteam Vitesse is één van de commissies van de Supportersvereniging Vitesse en heeft als doel de randvoorwaarden te creëren voor een kolkend GelreDome.
SV Sfeerteam Vitesse bestaat uit zo´n tien personen die ondersteund worden door de tientallen vrijwilligers. Het sfeerteam wordt financieel ondersteund door de Supportersvereniging Vitesse en Vitesse Arnhem.

Indien u zich wilt opgeven als vrijwilliger voor het sfeerteam, ideeën heeft voor sfeerverhogende acties of andere opmerkingen, stuur dan een e-mail naar supportersvereniging@vitesse.org 

Het SV Sfeerteam Vitesse  wordt gevormd door: Michael van Boeckel, Richelle van Boeckel, Rick Fonteijn, Jeffrey Ijzendoorn,Remco Inkenhaag (coördinator sfeerteam), Sebastiaan Kleijn, Timo van leutern, Danny Velthoven en Yilmaz Wagendorp.

Het SV Facilitair team: Richelle van Boeckel (coördinator facilityteam), Menno v.d. Veer, Rody Baltus,  Jaimy van Willegen en Ellis Lensen (ad-interim verantwoordelijk bestuurslid).


De Supportersvereniging Vitesse aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de inhoud van de boodschap, het gebruik van teksten, beeldmerken, foto´s of enig ander  materiaal, dan wel inhoud en of beeldmerken die in strijd zijn met het recht, tijdens de vervaardiging van (span)doeken of andersoortige uitingen,  in haar Supportershome, bedoeld om ten toon te stellen tijdens de voetbalwedstrijden van Vitesse.

De supportersvereniging behoudt zich ten alle tijden het recht voor ontwerpen te weigeren, indien ze naar eigen inzicht constateert, dan wel door derden op de hoogte gesteld wordt dat het ontwerp van de betrokkenen in strijd is met het recht, dan wel als bijzonder kwetsend kan worden ervaren voor bepaalde personen en of doelgroepen. Hiervan zullen betrokkenen mondeling dan wel schriftelijk op de hoogte worden gesteld.

https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl