Lidmaatschap
Vragen over uw lidmaatschap

Alle vragen over uw lidmaatschap, pasje, het doorgeven van adreswijzigingen, betalingverkeer etc. kunt u via ons e-mailadres :
supportersvereniging@vitesse.org kwijt.

Houdt u rekening met twee á drie dagen reactietijd. Ook onze ledenadministratie wordt door vrijwilligers uitgevoerd.

 
 
 

De supportersvereniging

De Supportersvereniging Vitesse behartigt de belangen van Vitesse-supporters ook op landelijk niveau en is daarom betrokken bij de nieuw
op te richten landelijke supporterskoepel.

De vereniging bestaat uit verscheidene commissies met ieder een eigen takenpakket. Elk seizoen worden bijna twintig activiteiten georganiseerd en het jaarlijkse Slotfeest, waarbij de 'Speler van het Jaar' wordt gekozen.

De vereniging organiseert ook reizen per bus naar uitwedstrijden van Vitesse. Gezien het stijgende aantal meereizende supporters is het seizoen 2000/2001 de Uitkaart geïntroduceerd. Daarnaast heeft de Supportersvereniging een zeer druk bezochte internetpagina: www.vitesse.org . De Supportersvereniging Vitesse is actief in het verzorgen van sfeer in GelreDome (thema's, vlaggen en linten etc.).

Lidmaatschap

De contributie bedraagt € 11 per jaar (voor leden t/m 16 jaar en leden ouder dan 60 jaar) en € 15 per jaar voor overige leden.

Aanmelden als lid

https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl