1 februari 2020 In de media

Doelman Remko Pasveer redt puntje voor Vitesse bij ADO Den Haag

Vitesse heeft zaterdagavond een bedroevende wedstrijd gespeeld tegen ADO Den Haag. Het bleef 0-0 tegen de laagvlieger en met dat resultaat mochten de Arnhemmers niet eens mopperen.
Er gebeurde bijster weinig in de eerste helft. Aan beide kanten waren amper kansen. De beste mogelijkheid voor de pauze was voor de bezoekers uit Arnhem. Riechedly Bazoer schoot na een half uur spelen op de paal.

Na rust was het allemaal wat levendiger. ADO kreeg na tien minuten spelen een strafschop. Doelman Remko Pasveer pakte de penalty van Necid en ook in de rebound schoot de aanvaller op de keeper. Meteen daarna had de goalie nog twee goede reddingen en ontsnapte Vitesse aan een achterstand.

Zie ook: Vitesse wil door met keeper Remko Pasveer, nieuw contract lonkt

Tronstad maakt zijn debuut
Kramer scoorde even later voor ADO, maar scheidsrechter Kooy keurde de goal af vanwege buitenspel. Na de pauze liet Vitesse niets zien, iets wat trainer Edward Sturing langs de kant flink frustreerde.

Sondre Tronstad maakte in de tweede helft zijn debuut voor Vitesse. De Noor mocht nog een kwartier meedoen, hij verving Navarone Foor. In de score kwam geen verandering meer.

Vitesse blijft door het gelijkspel zesde in de eredivisie.