16 februari 2015 In de media

Jong Vitesse wint opnieuw en staat zes punten los

Jong Vitesse won maandagavond het inhaalduel tegen Jong sc Heerenveen met 3-2.
Djurdjevic (penalty), Linthorst en opnieuw Djurdjevic scoorden voor de Arnhemmers.

Tim Linthorst viert zijn 2-0 met Marijn de Kler en Ewout Gouw

Bij rust stond het 2-0 voor de Arnhemmers. Dat was op dat moment een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Jong Vitesse domineerde in de eerste helft, Jong sc Heerenveen was uitsluitend gevaarlijk via afstandschoten.

In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht. De Heerenveense beloften kwamen door een goal pal na rust door invaller Kada en in de 75ste minuut door Van Amersfoort op gelijke stand, 2-2.

Uros Djurdjevic besliste de wedstrijd in de 89ste minuut. Mo Osman schoot een vrije trap op goal en Djurdjevic verlengde sluw de bal in het doel.

Matchwinnaar Djurdjevic wordt gefeliciteerd na de 3-2

Jong Vitesse verstevigt de koppositie en staat zes punten los van Jong Willem II en acht punten van Jong VVV / Helmond Sport.

De volgende wedstrijd is op maandag 23 februari 18.30 uur op Papendal tegen Jong Feyenoord.

Opstelling Jong Vitesse: Houwen, Metalsi, Mori, Linthorst, De Kler, Osman, Nakamba, Gouw, Ibarra, Dauda, Djurdjevic

Opstelling Jong sc Heerenveen: De Fockert, Ibarguen, Warmolts, Van Koesveld, Huizing, Da Silva, Namli, Thorsby, Veerman, Van Amersfoort, Varga.

De wedstrijd Jong Vitesse vs Jong sc Heerenveen werd eerder op 26 januari afgelast. Het hoofdveld op Papendal was door de sneeuw- en regenval onbespeelbaar.

Bikkel Uros Djurdjevic als enige met korte mouwtjes op het veld in de vrieskou op Papendal

Jong Vitesse – Jong sc Heerenveen 3-2