20 januari 2015 In de media

Jong Vitesse verslaat Jong VVV/Helmond Sport 0-6

Jong Vitesse pakt alleen de leiding in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. De Arnhemmers halen uit en winnen de uitwedstrijd in Helmond met 0-6.
Twee doelpunten vielen in de eerste helft waarin Jong Vitesse al oppermachtig was. Gouw joeg door op Korkmaz waardoor hij in eigen doel scoorde ('12). Dauda bracht de stand op 0-2 met een bekeken schot in de korte hoek.

Ook in de tweede helft was het team van Lammers en Sturing heer en meester. Ruim tien minuten na rust ('57) bracht Djurdjevic de stand op 0-3 op aangeven van Nakamba.

In de 63' beging de doelman Verstappen van Jong VVV / Helmond Sport een overtreding en hield de doorgebroken Leerdam vast. Scheidsrechter Martens stuurde de doelman met rood van het veld. Invaller doelman Van Gassel was daarna kansloos bij de strafschop van Gino Bosz: 0-4.

Amper twee minuten later ('65) scoorde Lieftink de 0-5. Pal voor het eindsignaal bracht Djurdjevic de stand op 0-6.

Jong Vitesse trad aan met een sterke opstelling:
Velthuizen; Diks, Bosz, Mori, Nakamba; Gouw, Lieftink, Leerdam; Djurdjevic, Dauda, Darri.

Bank: Houwen, Osman, De Kler, Linthorst, Huisman, Hamdaoui.

Jong VVV / Helmond Sport – Jong Vitesse (0-2) 0-5
0-1 Korkmaz (e.d.), 0-2 Dauda, 0-3 Djurdjevic, 0-4 Bosz, 0-5 Lieftink, 0-6 Djurdjevic.

Door de winst op Jong VVV / Helmond Sport staat Jong Vitesse alleen aan kop in de kampioenspoule van de beloftencompetitie met 9 punten uit 3 wedstrijden.
Jong AZ, Jong Willem II en Jong VVV / Helmond Sport volgen op drie punten.