12 augustus 2019 In de media

Vitesse rouwt om Dejan Curovic

Het overlijden van Dejan Čurović is hard aangekomen binnen de club en bij supporters. DJ Superstar overleed dit weekend na een kort ziekbed op 51-jarige leeftijd. De komende week staat Vitesse uitgebreid stil bij het overlijden van het clubicoon.
Condoleance
Van dinsdag tot en met vrijdag is er tussen 10.00 – 17.00 uur gelegenheid om het condoleanceregister te ondertekenen. Dit kan in het Home of History in GelreDome, waar een gedenkplek is ingericht. Het Home of History is via de hoofdingang van GelreDome te bereiken.

Woensdagavond tussen 19.00 – 21.00 uur ligt het condoleanceregister in Supportershome Monnikenhuize. Ook kan op woensdagavond in het Supportershome een ‘condoleance spandoek’ worden ondertekend. Dit spandoek wordt voorafgaand aan de wedstrijd op de Theo Bos-tribune (Zuid) opgehangen.

Het condoleanceregister ligt tevens vrijdagavond tussen 18.00 – 19.30 uur en na de wedstrijd in Supportershome Monnikenhuize.

Aangepaste wedstrijdomlijsting
De wedstrijd vs PEC Zwolle staat vrijdagavond uiteraard in het teken van DJ Superstar. De spelers dragen rouwbanden en voorafgaand aan de wedstrijd wordt een minuut stilte in acht genomen.

Ook wordt de rest van de activiteiten aangepast. Zo vliegt Hertog met zwarte linten, wordt een speciale video als eerbetoon aan Čurović getoond en zijn supporters bezig om DJ Superstar te eren. Familie, vrienden en oud-ploeggenoten worden persoonlijk uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn, om samen met de supporters eer te betuigen aan DJ Superstar.
 

Vitesse + SV / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: