Vitesse in de media
Vitesse-thuisshirt 2019|2020: Ernemse Trots 02/07/2019

Met trots presenteert Vitesse het thuisshirt voor seizoen 2019|2020! In samenwerking met Nike is een thuisshirt ontworpen dat de verbinding maakt met de stad Arnhem. Natuurlijk vormt geel swert en de brede verticale banen de basis van het shirt.

In de kraag staat de opdruk ‘Arnhem’. Ook komt de adelaar terug, als verwijzing naar de stad en het Vitesse-logo. Het thuistenue wordt woensdag 3 juli voor het eerst gedragen, tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

Ernemse trots!
Arnhem en Vitesse zijn onderdeel van een rijk Gelders verleden. Arnhemmers zijn trots, stille genieters. Trots op de omgeving, de historie en haar karakteristieke eigenschappen. Inzet en vechtlust hebben ervoor gezorgd dat de kansen die voorbij kwamen benut werden. Zo ontstond de infrastructuur, de architectuur en de instituten die de stad en de omgeving rijk is, zoals Musis Sacrum, de trolleybussen, Papendal, Eusebius, de berenkuil, Koninklijke Burgers’ Zoo, het Nederlands Openlucht Museum, Airborne Museum Hartenstein en de bekende bruggen. Vitesse is trots op Ernem!

Het uitshirt wordt later en in combinatie met de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Dit shirt is geïnspireerd op 75 jaar Airborne.

Nike official teamwear supplier Vitesse
Nike en Vitesse hebben een vierjarig contract ondertekend. Daarmee is Nike de komende jaren official teamwear supplier van Vitesse. Naast de wedstrijdtenues is er ook een trainings- en presentatiecollectie ontwikkeld voor spelers en staf. In samenwerking met Nike en Badge worden de wedstrijdshirts voorzien van unieke elementen en gepersonaliseerde onderdelen.

Verkoop nieuwe wedstrijdshirts
Het thuisshirt is, net zoals het uitshirt, verkrijgbaar vanaf dinsdag 16 juli in MijnVitesse (GelreDome) en Vitesse.nl/webshop.
 
Bron: Vitesse/ foto's Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl