Vitesse in de media
Vitesse seizoenkaart verlengers zijn voor 82% 'full support' aan de club 04/06/2020

De teller van het aantal seizoenkaarthouders stond in de loop van donderdag op 1647 stuks.

Van dat aantal kozen 82% voor full support. Full support betekent dat deze seizoenkaarthouders afzien van het recht op restitutie bij wedstrijden zonder publiek.

Dat percentage komt overeen met een poll die vitesse.org een aantal weken geleden onder de Vitesse-supporters hield.

Het percentage (82%) ligt bij Vitesse-supporters hoger dan bij veel andere clubs. Bij sc Heerenveen is dit bijvoorbeeld 81% en bij Feyenoord slechts 32,7%.
Een totaaloverzicht valt niet te geven aangezien niet alle clubs concrete gegevens verstrekken of uitsluitend full support seizoenkaartopties bieden.


 
Vitesse verkoopt voor komend seizoen drie soorten seizoenkaarten: ‘Motten ze Dan’, ‘Ernemse Trots’ en ‘Samen Geel Swert’.

Bij de ‘Motten ze Dan’-variant betaalt men het volledige bedrag en krijgt men geen euro terug voor de wedstrijden die zonder publiek gespeeld worden. Bij de ‘Ernemse Trots’-optie betaalt de supporter 70 procent van de seizoenkaartprijs. Ook bij deze variant krijg men in geen enkel scenario geld terug.

Dat is wel het geval bij ‘Samen Geel Swert’. Bij dat type seizoenkaart krijg men per wedstrijd zonder publiek een ticketvoucher voor het seizoen 2021-2022. Daarmee kunnen losse tickets gekocht worden of een deel van de nieuwe seizoenkaart betalen.

Loyaal

Vitesse-supporters die tot nu toe hun seizoenkaarten verlengden of nieuw afsloten, zijn dus bovengemiddeld loyaal aan de club. Het aantal afgesloten seizoenkaarten ligt ook behoorlijk hoger dan vorig jaar na zeven dagen verkoop.

In absolute verkochte aantallen blijft Vitesse achter bij andere clubs, maar normaal gesproken regelen Arnhemmers elk seizoen pas laat in de campagne hun verlenging. De vraag is of dit ook het lopende seizoen zal gebeuren aangezien toeschouwers voorlopig nog niet het stadion mogen bezoeken in verband met de coronacrisis.

Seizoenkaart verlengen? Of een nieuwe bestellen? Ga dan nu naar: www.geelswert.nl 
 

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl