Vitesse in de media
Vitesse Quiz 2019: Theo's, oud-spelers en historische wedstrijden 04/05/2019

Tegen wie scoorde Theo Janssen toch zijn laatste goal als profvoetballer. Was dat Ajax of NEC? Op vrijdagavond was het één van de zestig vragen tijdens de jaarlijkse Vitesse-quiz. Vitesse-supporters gingen met elkaar de strijd aan om wie de meeste Vitesse-kennis heeft.

Kees en Susanne Wichhart werden de winnaars van de quiz. Zij wisten de finaleopdracht om de top 15 van Vitessespelers qua aantal Eredivisiewedstrijden het best op een rij te zetten. Zij werden daarmee de winnaar van een roofvogelworkshop bij sponsor De Valk Roofvogels. 

Quiz: van Theo tot Bangkok United
In de quiz konden de teams zich in vier themarondes plaatsen voor de finale. De rondes waren: 'de selectie in dit seizoen', 'oud-spelers', 'historische wedstrijden van de afgelopen jaar' en nog een speciale Theo-ronde. In de Theo-ronde gingen de meeste vragen over twee legendarische Theo's: Bos en Janssen. In sommige rondes waren de jongere Vitesse-supporters goed in hun scores, in anderen supporters met nog iets meer ervaring. Je moet maar net weten dat Mike Havenaar tegenwoordig in Bangkok voetbalt. Uiteindelijk wisten Kees en Susanne de finale te winnen. Volgend jaar is natuurlijk iedereen weer welkom om de strijd aan te gaan in de Vitesse-quiz 2020!

Vrijwilligers
De avond werd georganiseerd door de vrijwilligers van de Activiteitencommissie van de Supportersvereniging Vitesse. Ook was het niet mogelijk de quiz te spelen zonder de vrijwilligers van het supportershome. Wil je ook met plezier voor jezelf iets betekenen voor je mede-Vitessenaren? Klik eens op 'Vereniging Info' op deze pagina of mail: supportersvereniging@vitesse.org. Daarnaast danken wij de Valk Roofvogels voor het beschikbaar stellen van de hoofdprijs van deze avond.
 
Selecteer een foto voor vergroting

Bron: Supportersvereniging Vitesse/foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl