2 december 2019 In de media

Vitesse O21 zonder A-spelers verliest van Jong De Graafschap

Vitesse Onder 21 (Jong Vitesse) heeft een 1-4 nederlaag geleden tegen Jong De Graafschap op Papendal.
De superboer talenten beslisten met drie goals voor rust al de wedstrijd in de Reservecompetitie.

Dat houdt in dat Vitesse O21 na de winterstop in de degradatiegroep zal uitkomen. Een wat vreemde naam, want er degradeert geen ploeg uit de Reservecompetitie.

Coach Joseph Oosting had door de extra vrije dag van het eerste team geen A-spelers in zijn gelederen. Alleen Özgür Aktas uit de eerste selectie speelde mee.

Ouinn Vervelde (twee maal) en Joey Lieshout scoorden de Doetinchemse goals voor rust.

Na rust kwamen de Vitessenaren terug via Nikos Agrafiotis. Milan Hilderink bepaalde de eindstand op 1-4.

Vitesse O21 ontmoet Jong FC Twente en opnieuw Jong De Graafschap in de onderste poule. Vierde tegenstander wordt bepaald in de laatste speelronde in groep A. Het zal Jong Cambuur, Jong Emmen of Jong sc Heerenveen worden.