Vitesse in de media
Vitesse haalt maandag alle selectiespelers 'door de molen' 29/06/2020

Maandag zijn alle Vitesse-spelers op Papendal getest op fitheid, lichaamsvet en conditionele statistieken. Dinsdag is de tweede selectiegroep aan de beurt.

Zij werden zowel buiten als binnen één voor één aan een programma onderworpen om hun fysieke stand van zaken in kaart te brengen.

Voor de jongelingen zoals Enzo Cornelisse, Brend Leeflang, Daan Huisman, Million Manhoef en Roy Kuipers die aansluiten bij de eerste selectie, was het hun eerste ervaring met het 'grote werk'. De meeste Vitesse-talenten zijn door hoofd opleidingen Edward Sturing al pal na het beeindigen van het vorige seizoen in training gehouden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De talentvolle Vitesse Academie-talenten maken gedurende de voorbereiding deel uit van de selectie van trainer Thomas Letsch. Diegenen die de technische staf en technisch directeur Johannes Spors in de voorbereiding weten te overtuigen, blijven bij de start van het seizoen 2020 -2021 onderdeel van de eerste selectie uitmaken.

​Woensdag begint het nieuwe seizoen 2020 - 2021 met de eerste training. De hekken van Papendal blijven helaas dicht in verband met de corona maatregelen. Vitesse zet een internet stream op zodat supporters de eerste training kunnen volgen.

De eredivisie competitie begint in het weekend van 12 september.
Million Manhoef wordt getest op de hometrainer

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl