16 juli 2020 In de media

Vitesse Betrokken en stichting STEVIG: ‘Samen helpen we elkaar!’

Vitesse Betrokken overhandigde vandaag samen met groothandelsketen Sligro pakketten aan Stichting STEVIG en het programma Oprecht samen tegen Schulden.
Afbeelding
Vitesse Betrokken

Stichting Vitesse Betrokken is de maatschappelijke tak van Vitesse. Sinds 2007 is Vitesse Betrokken dagelijks actief in Arnhem. Met deze afdeling voert Vitesse haar maatschappelijk beleid. De Arnhemse voetbalclub is begaan met de stad Arnhem en wil graag actief bijdragen aan de ontwikkeling van de stad en de regio. Dit doet Vitesse Betrokken door diverse maatschappelijke programma’s aan te bieden.

Er groeien nog te veel jongeren in Arnhem op in armoede. Vitesse voelt en neemt verantwoordelijkheid om voor deze jongeren gelijke kansen te creëren. Samen met de gemeente Arnhem worden programma’s georganiseerd voor deze doelgroep. Deze programma’s richten zich op de thema’s waarop jongeren, die opgroeien in Arnhem, achterstanden kunnen ervaren. Dat gaat over een gezonde leefstijl, sociale ontwikkeling en participatie. Door de kracht van voetbal en Vitesse in te zetten willen gemeente Arnhem en Vitesse de jongeren positief beïnvloeden.

Stichting STEVIG

Bij stichting STEVIG helpen ze mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Grip op je leven krijgen

Misschien heb je het jarenlang moeilijk gehad, omdat er teveel of te weinig van je gevraagd werd. Je hebt een verslaving of bent met justitie in aanraking gekomen. Wij kijken naar wat jij nodig hebt om je leven weer op orde te krijgen. Met jou en je omgeving maken we een plan waarmee we samen aan de slag gaan. Het liefst helpen we je vanuit huis, je komt dan overdag naar STEVIG voor behandeling en gaat daarna weer naar huis.

We komen ook regelmatig bij je op bezoek om te horen hoe het met je gaat. Soms kan een tijdelijke opname bij STEVIG de oplossing zijn. Wij zorgen voor een stevige basis voor de toekomst. Bij STEVIG helpen we mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Wil je weten of wij jou kunnen helpen en wat we voor jou kunnen doen? Neem samen met je naaste, begeleider of huisarts contact op met STEVIG.

Jouw toekomst telt - Stevig

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: