12 oktober 2019 In de media

Vitesse B verliest oefenduel tegen FC Antwerp

Vitesse heeft in een geheim oefenduel nipt verloren van Royal Antwerp FC. De Arnhemmers verloren donderdagmiddag op sportpark De Bosuil in Antwerpen met 2-1.
Vitesse begon sterk aan het lage landen oefenduel. Na 14 minuten kopte Max Clark de 0-1 binnen. Royal Antwerp maakte pal voor rust gelijk via Didier Lamkel Zé.

Amara Baby scoorde na rust de winnende goal voor de nummer vier van België. In nde slotfase kreeg Vitesse nog een aantal goede kansen op de gelijkmaker, maar zowel Foor als Linssen misten voor doel.

Oefenwedstrijden in Belgie worden in principe vanwege veiligheidsvoorschriften achter gesloten deuren afgewerkt. Vitesse speelde met nagenoeg alleen reservespelers. Alleen Bazoer en Clark stonden als spelers van de vaste elf in de basis. Linssen viel na rust in.

Royal Antwerp FC-Vitesse 2-1 (1-1)
14' Clark 0-1, 43' Lankel Zé 1-1, 65' Baby 2-1.

Opstelling Vitesse: Lamprou; Lelieveld, Aktas, Hajek, Clark; Darfalou, Bazoer (71' Musaba), Vroegh, Foor; Grot (86' Agrafiotis), Dicko (46' Linssen).