Vitesse in de media
Van den Brom baalt na goed duel van 'lachwekkende' tegengoal 06/10/2019

John van den Brom was ondanks de nederlaag van FC Utrecht zaterdagavond optimistisch over het veldspel van zijn ploeg. Alleen de laatste fase van de aanvallen ontbrak bij de Domstedelingen tegen Vitesse, dat won dankzij een enorme blunder van keeper Maarten Paes.

"Je verliest door een lachwekkende goal." Dat zei Van den Brom tegenover FOX Sports. "Dit zijn voor een keeper de meest verschrikkelijke momenten, op een moment dat je als ploeg de wedstrijd naar je toe aan het pakken bent. Een ketser eerste klasse, een ouderwets balletje door de benen. Dat kan niet, maar dat weet Maarten zelf ook. Dit is voor hem, en het team, heel vervelend. Aan de andere kant: we hebben genoeg mogelijkheden gehad om het in ons voordeel te pakken.

De oefenmeester vond namelijk dat FC Utrecht een goed strijdplan had in Arnhem. "Binnen tien minuten hadden we al drie keer alleen voor de keeper kunnen staan. Maar die kansen moet je wel benutten om tot een resultaat te komen", baalde Van den Brom, die met een gelijkspel overigens ook niet tevreden was geweest. "We hadden balbezit om het balbezit, we kunnen zoveel beter."


Bron: FcUpdate / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl