Vitesse in de media
Update oefenprogramma voorbereiding 03/07/2019

Op dit moment verblijft de selectie in Polen voor een trainingskamp. In Polen worden vier oefenwedstrijden gespeeld. Na terugkomst worden nog een aantal vriendschappelijke wedstrijden afgewerkt. Hieronder vind je een compleet overzicht van de voorbereidingsperiode.

ijdens het trainingskamp worden vier oefenduels gespeeld. Alle duels worden gespeeld op de velden van Hotel Remes in Opalenica. Vitesse TV probeert een livestream te verzorgen.

Woensdag 3 juli            17.00 uur            FC Midtjylland vs Vitesse
Zaterdag 6 juli              17.00 uur            Korona Kielce vs Vitesse
Dinsdag 9 juli               16.00 uur            Lech Poznan vs Vitesse
Vrijdag 12 juli               16.00 uur            Pogon Szczecin vs Vitesse

FC Midtjylland is afgelopen seizoen tweede geworden in de Deense competitie, op één punt achterstand op kampioen FC Kopenhagen. Korona Kielce eindigde als tiende in de Poolse competitie. Lech Poznan (achtste) en Pogon Szczecin (zevende) deden het beter in Polen. De mogelijkheden voor het aanbieden van een livestream worden onderzocht.

Na terugkomst in Nederland wordt nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Twee daarvan, tegen Duitse ploegen, zijn al bekend. Ook wordt nog gewerkt aan een oefenwedstrijd in de regio van Arnhem. Hierover volgt hopelijk snel meer informatie.

Zaterdag 20 juli           15.00 uur              SV Darmstadt 98 vs Vitesse
Zondag 28 juli             17.00 uur              Bayer 04 Leverkusen vs Vitesse

SV Darmstadt 98 komt uit in de Tweede Bundesliga. Vorig jaar werden zij tiende op het tweede niveau in Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Darmstadt, Stadion am Böllenfalltor. Tickets kunnen bij de stadionkassa's worden gekocht.

De laatste wedstrijd van de voorbereiding wordt gespeeld tegen Bayer 04 Leverkusen. De Duitse ploeg, waar oud Vitesse-trainer Peter Bosz aan het roer staat, wist zich afgelopen seizoen te verzekeren van een plek in de groepsfase van de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld op Kurtekotten, het jeugdcomplex van de Duitse club. Ter plekke kunnen tickets (drie euro per stuk) worden gekocht.

De Eredivisie start voor Vitesse op zaterdag 3 augustus met een thuiswedstrijd vs Ajax (aanvang 18.30 uur).


Bron: Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl