24 september 2020 In de media

Trondstad en Clark weer in training

Sondre Tronstad is op de weg terug. De Noorse controleur traint na een enkelblessure weer met de groep mee.

Ook Max Clark zit weer bij de selectie. De Engelsman is hersteld van een enkelkwetsuur.  Dat houdt in dat Vitesse, op de in quarantaine verblijvende Rasmussen na, met een fitte selectie naar het uitduel van zaterdag tegen Ajax toe werkt.

Hoofdtrainer Thomas Letsch keert op zijn vroegst pas zaterdag terug voor de groep. Clubicoon Edward Sturing is nog de hele week de vervanger van de hoofdtrainer op het trainingsveld. Letsch bepaald de trainingsprogramma’s vanuit huis en is in nauw contact met Sturing.

Assistent Jan Fiesser keert terug op het trainingsveld. De co-trainer had geen klachten en testte negatief. Hij doet nu samen met Sturing de voorbereiding op het belangrijke duel tegen Ajax, zaterdag in de Johan Cruyff Arena. Ook Nicky Hofs assisteert bij de hoofdmacht. Hij is tijdelijk overgeheveld van de Vitesse Onder 21.

Donderdag wordt de selectie opnieuw getest. Indien de uitslagen negatief en de getroffen personen klachtenvrij zijn, zullen ze terugkeren in de selectie. Dat geld voor de stafleden en verdediger Jacob Rasmussen. Zij zaten de afgelopen week in thuisquarantaine en werden begeleid door de club.

Bron: / Foto's:

Hoofdsponsor: