19 september 2020 In de media

Stilstaan bij overleden Vitessenaren tijdens eerste thuiswedstrijd

De afgelopen maanden is er veel gebeurd. Helaas is er ook een aantal grote Vitessenaren ons ontvallen. Daar willen wij graag nu, bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, bij stilstaan.

Op woensdag 25 maart is Kees Bakker overleden. Kees vervulde verschillende bestuurlijke functies bij Vitesse en werd vanwege zijn grote verdiensten voor de club in 2016 uitgeroepen tot Gouden Vitessenaar. Kees was al geruime tijd ziek. Hij werd 76 jaar.

In april overleed oud-spits, scout en bovenal betrokken en trotse Vitessenaar Bosko Bursac. Als spits was Bosko in Arnhem ongekend populair. Na zijn actieve carrière keerde hij terug bij Vitesse als scout. In 2010 werd Bosko benoemd tot Zilveren Vitessenaar. De Spits van de Balkan werd 74 jaar.

Daarnaast staan we ook in het bijzonder stil bij het overlijden van oud-trainer Henk Wullems en de oud-spelers Frans Rikken en Hans van Roest. En natuurlijk bij alle Vitesse-supporters en andere bekenden die in het afgelopen half jaar zijn overleden. Daarom wordt voor de wedstrijd een minuut stilte in acht genomen en speelt Vitesse vanavond met rouwbanden.

Bron: Vitesse - SV / Foto's: Vitesse - SV

Hoofdsponsor: