6 augustus 2020 In de media

Speciale Vitesse-business club voor jonge professionals

Vanaf seizoen 2020|2021 presenteert Vitesse een speciale business club voor jonge professionals, genaamd de Vitesse Business Academy (VBA). Deze business club is exclusief voor jonge ondernemers,
ZZP’ers en talenten binnen organisaties tussen de 20 en 35 jaar. Met de intreding van de Vitesse Business Academy bieden wij op laagdrempelige wijze de mogelijkheid om toekomstige leden te verbinden aan het grote bestaande netwerk van Vitesse en haar Business Club Vitesse-GelreDome.

Voor een laag tarief kunnen jonge professionals gebruik maken van verscheidende faciliteiten. Van een zitplaats in GelreDome met een prachtig uitzicht tot minimaal vier netwerkbijeenkomsten en maandelijks een online event. De Vitesse Business Academy heeft opleiden, innovatie en vrijblijvend netwerken hoog in het vaandel staan. Dit vinden wij te allen tijde terug in de bijeenkomsten en evenementen.

Olivier Smit, commercieel directeur Vitesse: "Arnhem is een stad waar het barst van het jonge talent. Wij als Vitesse omarmen het talent, maar richten ons niet alleen op voetbal. Ook op zakelijk vlak stimuleren wij graag jonge professionals om zich te ontwikkelen en hun dromen na te jagen. Bij onze Vitesse Business Academy bieden wij jonge professionals de perfecte gelegenheid om zich te kunnen ontwikkelen en om op laagdrempelig wijze een eigen netwerk op te kunnen bouwen. Uiteraard in een unieke sfeer van topsport.” 

Benieuwd naar de Vitesse Business Academy? Kijk voor meer informatie op www.vitesse.nl/VBA

Vitesse / Fpto’s Vitesse

Hoofdsponsor: