Vitesse in de media
Slutskiy tevreden met de resultaten, nog niet met het spel 07/10/2019

Vitesse-coach Leonid Slutskiy is tevreden met twintig punten uit negen duels.

"Puur op basis van die statistieken kan ik niet klagen", stelt de Vitesse-trainer in De Gelderlander. "In resultaat zie ik stabiliteit. Maar op voetbalvlak kunnen we echt niet tevreden zijn. In aanvallend opzicht valt nog heel veel winst te behalen. Te vaak is ons spel rommelig."

Tot dusver is het spel van Vitesse naar zijn smaak nog te wisselvallig. "We hameren echt op meer aanvalslust. We willen juist meer naar voren. Met structuur. Met initiatief. Maar telkens weer lopen we als blok achteruit. Zo verliezen we de grip op wedstrijden."

Slutskiy ziet de wijzigingen na de transferwindow als oorzaak voor de wisselvalligheid. "Kijk naar onze laatste linie", vertelt de Rus. "Daar zijn Danilho Doekhi en Max Clark blijven staan. Maar zij zaten vorig seizoen ook heel vaak op de bank. Eli Dasa, Julian Lelieveld en Armando Obispo zijn nieuw. Ook Remko Pasveer heeft vorig jaar niet alles gespeeld. Hetzelfde gaat op voor ons middenveld, met Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. En voorin met Nouha Dicko. Met zo'n gedaanteverwisseling hebben spelpatronen en automatismen ook tijd nodig. Dan nog: er is werk aan de winkel. De uitvoering moet verbeteren. Dat heeft onze volledige aandacht."


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl