Vitesse in de media
Slutskiy is tevreden over de eerste wedstrijd 04/07/2019

Vitesse-trainer Slutskiy zag zijn Vitesse met 3-4 verliezen van de Deense topploeg FC Midtjylland maar is tevreden over wat hij tot nu toe zag. "Wij zijn net begonnen en zij zijn al ver in de voorbereiding", verklaarde de hoofdcoach van de Arnhemmers in de Gelderlander.

"Zo’n eerste wedstrijd is moeilijk," sprak Slutskiy na afloop. FC Midtjylland is echt veel verder in de voorbereiding. Zij starten volgende week al met echte competitie. Ze spelen ook (voorronde) Europa League." 

Slutkiy vervolgt: "We hebben verloren op fysiek, op conditie, op snelheid en op frisheid. We moeten in de omschakeling de aanval zoeken. Midtjylland was goed in de pressing. Daar kwamen wij niet onder uit. We maakten veel fouten.”

Sloetskiy zag dat Vitesse de komende weken nog ‘stappen’ moet maken. ,,Het is goed te zien waar wij nu staan. We moeten de tactiek met de nieuwe spelers afstemmen. Armando Obispo, Jay-Roy Grot, Tomas Hajek en Julian Lelieveld moeten wennen aan ons systeem. Uiteindelijk hebben we veel informatie. Over het individu en het team. Ik vond dit een erg goede wedstrijd, gezien de prille staat van de voorbereiding.”

Vitesse opent het seizoen op zaterdag 3 augustus thuis in stadion GelreDome tegen Ajax.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl