Vitesse in de media
Servicebericht Vitesse vs De Graafschap 10/05/2019

Vitesse treedt aankomende zondag in eigen huis aan in het Gelders onderonsje tegen De Graafschap (aftrap 14.30 uur). In dit bericht lees je alle benodigde informatie.

Afscheid Arnold Kruiswijk
Na vijf jaar bij Vitesse en 77 wedstrijden in het geel-zwart te hebben gespeeld hangt Arnold Kruiswijk deze zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Door een slepende rugblessure is de routinier en publiekslieveling genoodzaakt een punt achter zijn carrière te zetten. Voorafgaand aan het duel tegen De Graafschap krijgt één van de meest ervaren verdedigers van de Eredivisie het publieke afscheid dat hij verdient.

Stadionkassa’s
Voorafgaand aan het duel vs De Graafschap zijn de stadionkassa’s geopend voor verkoop van tickets. Na afloop van de wedstrijd zijn de kassa’s eveneens geopend, speciaal voor seizoenkaarthouders! Ben je niet in de gelegenheid om jouw seizoenkaart online te verlengen? Kom dan op zondag 12 mei na het duel naar de stadionkassa’s. De stadionkassa’s zijn na de wedstrijd geopend voor het verlengen en bestellen van jouw seizoenkaart. De kassa’s zijn tot een half uur na het eindsignaal geopend.

70% Korting op Macron 
Vanaf afgelopen maandag is de laatste sale-periode ingegaan bij Mijn Vitesse (GelreDome) en in de webshop. Er geldt momenteel een korting van maar liefst 70% op geselecteerde Macron-artikelen. Daarnaast betaal je geen verzendkosten voor online bestellingen in de webshop.

Na afloop
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is.

Staf en selectie naar het supportershome
Traditiegetrouw komen de spelers en trainer na de laatste thuiswedstrijd ook richting het Supportershome.
 

Bron: Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl