Vitesse in de media
Samen Geel Swert - Vitesse start haar seizoenkaartcampagne 03/05/2019

Samen beleven, samen vieren, soms samen balen maar bovenal… samen achter Vitesse! Zelfs al kom je alleen, dan nog is het samen. Want dat doet geel swert: Vitesse is en blijft van ons samen, Vitessenaar ben je nooit alleen.

Vanaf vandaag is de seizoenkaartcampagne van start gegaan. Beleef jij komend seizoen Vitesse samen met duizenden andere in GelreDome? Omdat de Vitesse-supporter onmisbaar is op de tribune, is dit dus hét moment om de nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Doe je dit voor 31 mei 2019 dan ben jij voordeliger uit vanwege het Early bird-tarief!
 
Te jong om te juichen? Echt niet!
Te jong voor Vitesse? Dat bestaat niet! Vitesse is dol op de jonge supporters, zij verdienen het om er altijd bij te zijn in GelreDome. Met de vibe in GelreDome en liefde voor je club kun je niet vroeg genoeg kennismaken. Om die reden krijgt onze jeugd altijd minimaal 50% korting op de ticketprijs. Met de hoogste korting (75%) zitten ze helemaal goed op de Charly Bosveld-tribune (Oost). Op de seizoenkaart voor Vitesse-jeugd geldt helaas geen Early Bird tarief, het is namelijk al een kaart met ongelooflijke korting!
 
Huidige seizoenkaarthouders
Was jij al een van die trouwe supporters gedurende dit seizoen? Dan heb jij van ons een persoonlijke mail ontvangen. Mocht jij deze mail niet ontvangen hebben, neem dan contact op met Vitesse Fanservice.

Let op: We mogen vanwege de privacywetgeving niet iedereen mailen die daar niet expliciet toestemming voor heeft gegeven. Via www.login.vitesse.nl kun jij jouw voorkeuren aangeven onder het kopje 'Voorkeuren bewerken'.

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337
WhatsApp: 06 82 45 42 76
 

Bron: Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl