Vitesse in de media
Ook Beerens niet mee op trainingskamp in Polen 01/07/2019

Naast Thomas Bruns gaat ook Roy Beerens niet mee met Vitesse op trainingskamp in Poznan, Polen. Het duo komt niet meer voor in de plannen van Vitesse-trainer Leonid Slutskiy en mag uitkijken naar een nieuwe club.

Beerens (31) en Bruns (27) staan beiden nog twee seizoenen onder contract bij Vitesse. Maar coach Leonid Slutskiy wil niet met hen verder.

Roy Beerens maakt al geruime tijd geen deel meer uit van de basiself van Slutskiy. Beerens kampte na de winterstop met overgewicht en presteerde beneden de maat volgens de trainersstaf.

Vitesse gaat van 2 tot en met 13 juli op trainingskamp in Polen. De Arnhemmers spelen er vier oefenduels in twaalf dagen .Beerens gaat in die periode individueel zijn conditie op peil houden. "Ik heb een goed gesprek gehad met technisch directeur Allach. Ik kan mee naar Polen, maar dat heeft geen zin. Dan ben ik daar een decorstuk," aldus Beerens in de Gelderlander.

Beerens wil graag naar het buitenland. "Ik wil nog een mooi avontuur beleven in het buitenland. Daarvoor spelen al enkele zaken. Lukt dat niet, dan sluit ik vermoedelijk over twee weken weer aan bij Vitesse om verder fit te blijven. Er zijn geen verwijten. We komen niet in de plannen voor komend seizoen voor. Dan is een vertrek voor alle partijen de beste oplossing."


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl