Vitesse in de media
Obispo: 'Veel berichtjes: buitenspel en gefeliciteerd' 04/08/2019

De van PSV gehuurde Armando Obispo kan terugkijken op een geslaagd debuut namens Vitesse. De twintigjarige centrale verdediger uit Boxtel en zijn ploeggenoten slaagden er zaterdagavond in om Ajax op een gelijkspel (2-2) te houden.

Dat 'zijn' PSV later op de avond punten zou laten liggen tegen FC Twente, wist Obispo nog niet toen hij direct na Vitesse-Ajax VoetbalPrimeur te woord stond. Felicitaties vanuit het PSV-kamp had hij op dat moment dan ook nog niet ontvangen. "Ik heb even snel gescrolld en ik zag een aantal keer 'buitenspel' (Obispo doelt op de 2-2 van Dusan Tadic, red.) en 'gefeliciteerd' voorbijkomen", klonk het.

Ajax was als grote titelfavoriet naar Arnhem afgereisd en Obispo was extra gemotiveerd om de Amsterdammers dwars te zitten. "Ja, je wil natuurlijk altijd winnen. Maar tegen Ajax heeft het natuurlijk altijd iets extra's. PSV-Ajax is sinds de jeugd altijd al een grote wedstrijd geweest." De centrale verdediger hoopt bij Vitesse vlieguren te maken, nadat hij tot welgeteld 41 minuten was gekomen in twee seizoenen bij PSV 1. "Ik heb nog twintig minuten tegen RKC gespeeld in de beker...", lacht hij. "Het mocht niet zo zijn, dat is jammer. Het is nu aan mij om het hier te laten zien en hopelijk krijg ik in de toekomst wel een kans."
 

Bron: Voetbalprimeur / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl