Vitesse in de media
Letsch sloot Vitesse - Heracles af met kringgesprek 04/10/2020

De Eredivisie-wedstrijd Vitesse - Heracles Almelo (3-0) werd zaterdagavond afgesloten met een opvallend kringgesprek van de Vitesse-selectie midden op het veld van stadion GelreDome.

FoxSport vroeg aan aanvoerder Remko Pasveer naar de reden. "We zitten in verband met corona in verschilende kleedkamers en dit was een centraal punt. Een aantal jongens gaan in verband met interlands gelijk op reis. Dit was een centraal moment waar iedereen bij kon zijn en zo konden we als groep nog even nabespreken."

Daar waar veel clubs spelers in de interlandweken vrij geven, traint Vitesse-trainer Thomas Letsch met zijn spelers gewoon door. Het past in zijn type voetbal en visie dat als je met veel druk wilt voetballen, je topfitte spelers moet hebben.

Ook Oussama Tannane deelde het geheim van een uiterst fit Vitesse. "Ik kan je vertellen dat we in de voorbereiding veel loopjes hebben gedaan. Niet iedereen was er blij mee, maar het betaalt zich nu uit. Dat kan iedereen zien," aldus doelpuntenmaker Tannane.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl