27 augustus 2020 In de media

Kevin Janssen, de nieuwe Vitesse Betrokken-manager MVO

Mijn naam is Kevin Janssen. Via deze weg introduceer ik mijzelf als de nieuwe manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen Vitesse Betrokken.
Ik zal de werkzaamheden van Martijn de Wild over gaan nemen.

Sport heeft mij altijd getrokken en dan met name wat sport kan betekenen als maatschappelijke functie. Daarom ben ik op de HAN Sport en Bewegingseducatie gaan studeren om sport in te kunnen zetten als middel. Ik werk al een aantal jaar in de sportwereld en heb verschillende functies in verschillende gemeentes vervuld.

De laatste vier jaar heb ik gewerkt bij het Sport Expertise Centrum in Oss als o.a. projectcoördinator binnen het voortgezet onderwijs en het organiseren van grootschalige evenementen. Daarnaast heb ik er twee jaar geleden voor gekozen om een gedeeltelijke overstap te maken naar Rijnstad in Arnhem. Hierdoor heb ik een aardig netwerk opgebouwd binnen de gemeente Arnhem. 

Ik kijk er erg naar uit om met een geweldig team van Vitesse Betrokken ons in te kunnen zetten voor de inwoners van de gemeente Arnhem en de daaraan grenzende gemeentes. Wij komen elkaar vast en zeker in het werkveld tegen.

Om een afspraak in te plannen voor o.a. een nadere kennismaking kun je een mail sturen naar k.janssen@vitessebetrokken,nl of bellen via het nummer 026 – 880 73 03.

Met sportieve groet,

Kevin Janssen
Manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: