Vitesse in de media
Kaartverkoop Airborne-wedstrijd van start 08/08/2019

Op zaterdag 21 september (20.45 uur) spelen wij de traditionele Airborne-wedstrijd. Dit jaar is Fortuna Sittard de tegenstander in GelreDome. Een speciaal wedstrijdshirt, veteranen die zijn uitgenodigd en diverse sfeeracties: daar moet je bij zijn om de veteranen te eren voor hun bewezen diensten.

Airborne-traditie
Al sinds 2007 eert Vitesse, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse ‘Airborne-wedstrijd’ in september. Deze wedstrijd staat in het kader van de Slag om Arnhem, die in 1944 plaatsvond. De activiteiten zijn een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek.

Speciaal actietarief
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum bieden wij jou een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard op zaterdag 21 september. Vanaf €7,50 kun jij al bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn. De kaartprijzen zijn voor alle tribunes gelijk. Het actietarief is een verwijzing naar het getal 75. Zoveel jaar is het alweer geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Naast het actietarief is er 50% korting voor jeugd t/m zestien jaar op alle tribunes.

Tickets bestellen
Wil jij aanwezig zijn bij het traditionele Airborne-duel? Scoor dan je tickets gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/tickets. Bestellen kan t/m zaterdag 21 september.  

Foreign visitors
Visitors from abroad are of course welcome at the Airborne match. All information for foreign visitors is on a special website: www.vitesse.nl/airborne-eng

Airborne wandeltocht samen met de Supportersvereniging Vitesse
Op zaterdag 7 september 2019 neemt de Supportersvereniging Vitesse (SV) weer in groepsverband deel aan de Airborne wandeltocht, het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld. 

Vind je het leuk om met mede Vitesse-supporters deze bijzondere wandeltocht mee te lopen meld je dan aan. Al diverse jaren op rij lopen vele Vitesse- supporters samen deze wandeltocht, zodat het een  traditie is geworden om mee te lopen in SV verband. Gezelligheid en saamhorigheid zijn veel gehoorde woorden van de SV lopers. Klik HIER om je aan te melden.


Bron: Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl