Vitesse in de media
Invulling Vitesse-bank nog onduidelijk voor duel Ajax - Vitesse 22/09/2020

Vitesse is geschrokken van de corona-ontwikkelingen rondom de club van vorige week. De volledige technische staf testte positief op het virus en moest het duel met Sparta Rotterdam om die reden missen.

Ook is het nog onduidelijk hoe de technische staf eruit zal zien voor het duel met Ajax.[Invulling van de Vitesse-bank nog onduidelijk voor duel met Ajax. Dat vertelt algemeen directeur Pascal van Wijk op de clubsite van Vitesse.

"Natuurlijk schrik je dan even. Je probeert de situatie en mogelijke consequenties te overzien", aldus Van Wijk over de acht besmettingen bij de technische staf van Vitesse. "We hebben adequaat gehandeld. In gedachten ben je bij de personen die met het coronavirus in thuisquarantaine zitten. Je hoopt dat het goed gaat met hen, wat gelukkig het geval is. Tegelijkertijd schakel je razendsnel door. Het was prachtig om te zien hoe iedereen de schouders eronder heeft gezet." Edward Sturing werd naar voren geschoven als interim-coach, met ondersteuning van anderen binnen de club, onder wie technisch directeur Johannes Spors.

Het is nog onduidelijk of Thomas Letsch kan terugkeren op de bank bij Vitesse, waar men extra voorzichtig is. "We hebben ermee te maken en dus moeten we er zo secuur mogelijk mee omgaan. Dat blijven we doen, in de hoop dat we de komende periode gespaard blijven van corona-ongemak", aldus Van Wijk, die nog niet kon zeggen wie er tegen Ajax op de bank zit. Dat zal ook afhangen van de testresukltaten binnen de trainerstaf de komende dagen.


Bron: FCUpdate / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl