Vitesse in de media
Informatie oefenwedstrijd Vitesse vs Sivasspor 24/07/2019

Vitesse speelt woensdagavond in Driel vs Sivasspor (Tur). De wedstrijd begint om 19.00 uur. Het is voor Vitesse de zesde oefenwedstrijd in de voorbereiding.

Tickets
De sportparkkassa’s van RKSV Driel (Dorpsstraat 13, Driel) openen om 18.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor 10,- euro (5,- euro voor jeugd t/m 16 jaar). De tickets kunnen zowel per pin als contant betaald worden.

Parkeren
Houd rekening met beperkte parkeergelegenheid, dus kom als het even kan zo veel mogelijk met de fiets!

Hitte
Houd ook rekening met de hitte. Ondanks het avondtijdstip kan het woensdagavond nog behoorlijk warm zijn. Drink voldoende water (het is toegestaan om een flesje water mee te nemen) en zoek waar mogelijk tijdig schaduwplekken op.

Catering
In zowel de kantine als een aantal plekken rond het veld is eten en drank te koop. In de kantine kan je cash betalen en per pin. Bij de locaties rond het veld kan je alleen contant betalen. 

Resterende oefenprogramma
Vitesse sluit de voorbereiding zondag af met een oefenwedstrijd vs Bayer 04 Leverkusen. Op last van de Duitse autoriteiten en vanwege de beperkte faciliteiten op het trainingscomplex, zijn er helaas geen uitsupporters welkom bij dit oefenduel. Wel wordt, in samenwerking met de Duitse ploeg, een livestream gefaciliteerd.

Start Eredivisie
Voor Vitesse begint het Eredivisie-seizoen op zaterdag 3 augustus. Dan komt regerend landskampioen Ajax op bezoek in GelreDome (aanvang 18.30 uur). Voor seizoenkaarthouders zijn tickets tot en met donderdag 25 juli te koop voor een actietarief van slechts 15,- euro via VITESSE.NL/TICKETS Daarna gelden de reguliere tarieven voor topwedstrijden.


Bron: Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl