19 augustus 2019 In de media

Grot en Tannane te gast in supportershome na Vitesse vs PEC Zwolle

Jay-Roy Grot vindt dat de kleuren geel en zwart hem goed staan. Hij heeft natuurlijk ervaring met andere kleuren. Na de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle kwam de Arnhemmer naar het supportershome. En hij was niet de enige: ook Oussama Tannane kwam naar de supporters.
Het bevalt Grot goed in zijn eigen stad. “Het was misschien een verrassing dat ik erin stond vandaag. Vorige week was het in elk geval heel erg fijn om mijn eerste goal te maken. Vooral dat die goal al snel kwam is fijn, dat is wel een beetje een bevrijding.” Vitesse is het seizoen goed begonnen en de sfeer is goed. Dat blijkt ook uit de vrolijke noot die trainer Slutskiy brengt op Instagram. “Ik volg ‘m nog niet, maar als ik dat zo zie dan is het wel grappig inderdaad!”.

Oussama Tannane maakte ook zijn debuut in het supportershome. De middenvelder met heeft een moeilijk halfjaar achter de rug, zo vertelde hij. “Na mijn vertrek bij FC Utrecht heb ik het echt een tijd moeilijk gehad. In die tijd heb ik heel veel nagedacht. Ik zat een tijd in de put en toen heb ik mezelf verwaarloosd,” meldde Tannane reflecterend. Het maakt dat Tannane ook nu nog niet volledig fit is. “Dat klopt, ik kan nog wel wat winst behalen. Een hele wedstrijd zit er nog net niet in, maar het wordt elke week beter.”

Tannene mocht het napraten afsluiten met het traditionele verloten van het Vitesse-thuisshirt. De op 10 spelende nummer 14 pakte het nummer 140. Een Vitesse-supporter werd blij gemaakt met een shirt waarop de handtekeningen van Grot en Tannane kwamen te staan. Ook de volgende thuiswedstrijd tegen AZ zijn de gratis lootjes weer verkrijgbaar vanaf tien minuten na de wedstrijd ter hoogte van de Speler van het Jaar-wand. 
 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: