10 augustus 2020 In de media

Geef je nu op voor Vitesse FIT!

Samen met Vitesse aan de slag voor het creëren van een gezonde leefstijl? Vitesse FIT is een project gebaseerd op het wetenschappelijke onderzoek ‘EuroFIT’ dat is uitgevoerd door het VU Medisch Centrum Amsterdam in samenwerking met betaald voetbalclubs, waaronder Vitesse.
De bijeenkomsten en metingen van dit gezondheidsprogramma zullen plaatsvinden op Papendal, de trainingsaccommodatie van Vitesse. Voor de start van het programma zal nog een individueel meetmoment plaatsvinden op Papendal. Wij nemen hiervoor contact op met u om een geschikt moment te kiezen hiervoor.

De kracht van het programma zit in het sporten in teamverband. Gezamenlijk leer je over gezonde voeding, leefstijl en beweging en het toepassen van deze elementen in je eigen situatie.

Er zal gewerkt worden in groepen van 25 deelnemers. Er is maar gelimiteerd plek dus zorg dat u tijdig reageert, want vol is vol. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans om samen met Vitesse aan de slag te gaan met een actieve en gezonde leefstijl?

Meer informatie of aanmelden via www.vitesse.nl/vitessefit.nl

 

Hoofdsponsor: