21 augustus 2020 In de media

‘Ambitieus Vitesse zet vol in op deals met Juventus en Chelsea’

Vitesse praat met Juventus en het management van Idrissa Touré over een mogelijke samenwerking, zo weet de Gelderlander vrijdag te melden.
De clubleiding in Arnhem zet in op een meerjarig contract voor de 22-jarige middenvelder uit Duitsland, zo klinkt het. Het is tevens mogelijk dat Juventus Touré komend seizoen op huurbasis bij Vitesse stalt.

De jonge middenvelder met roots in Guinee wacht nog op zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht van Juventus, waar zijn contract nog twee seizoenen doorloopt. Voor komend seizoen staat Touré op de lijst van het Onder-23-elftal van La Vecchia Signora. De voormalig jeugdinternational van Duitsland heeft een verleden bij Werder Bremen, RB Leipzig en Schalke 04. Juventus legde in 2019 1,3 miljoen euro neer voor Touré.

Volgens het regionale dagblad is niet alleen Touré in beeld bij de beleidsbepalers van Vitesse. Armando Broja staat namelijk op het punt om Chelsea in te ruilen voor de Arnhemmers. Vitesse werkt momenteel aan ‘de laatste details’ omtrent de huurovereenkomst van de Albanese spits. Broja arriveert deze vrijdag in Nederland voor de medische keuring. Het achttienjarige toptalent, 1.91 meter lang, debuteerde in maart in de hoofdmacht van Chelsea.

Idrissa Toure - U18 Germany v U18 Ireland - International Friendly
Voetbalzone / Foto’s SV – IT

Hoofdsponsor: