Vitesse in de media
Donderdag laatste dag! - Voor slechts €15,- neem je als seizoenkaarthouder vrienden mee naar Vitesse - Ajax 25/07/2019

We trappen op zaterdag 3 augustus het nieuwe seizoen af met de thuiswedstrijd vs Ajax. Om direct goed uit de startblokken te komen willen we zorgen voor een goed gevuld GelreDome om samen onze mannen te steunen!

Exclusieve actie voor seizoenkaarthouders*
Voor al onze seizoenkaarthouder hebben we een unieke actie. Voor slechts €15,- per ticket kunnen seizoenkaarthouders iemand meenemen naar deze topwedstrijd*. Bij het afrekenen van de tickets in onze ticketshop wordt de korting automatisch verrekend. Seizoenkaarthouders hebben nog t/m donderdag 25 juli de tijd om tickets te kopen tegen dit actietarief. * Maximaal vier extra tickets per seizoenkaarthouder| verkoop uitsluitend op eigen tribune

Heb jij nog geen seizoenkaart besteld? Bestel dan nu jouw seizoenkaart via www.geelswert.nl en profiteer ook van deze actie!

Fankaarthouders
Fankaarthouders kunnen voor deze wedstrijd 2 kaarten kopen. Tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf € 22,- (jeugd t/m 16 jaar € 11,-). Voor fankaarthouders is het niet mogelijk om kaarten te kopen op de Edward Sturing-tribune (Noord).

Heb jij nog geen Vitesse Fankaart? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via www.Vitesse.nl/fankaart. De Fankaart kost €5,-, is vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op het eerste ticket dat je bestelt voor een thuiswedstrijd krijg je automatisch €5,- korting.

TICKETS BESTELLEN

image
Klik op de afbeelding voor een vergrootte weergave

* Maximaal vier extra tickets per seizoenkaarthouder| verkoop uitsluitend op eigen tribune
 

Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl