Vitesse in de media
Directie-update: aftrap seizoen 2019|2020 05/08/2019

Het Eredivisieseizoen 2019|2020 is voor Vitesse enerverend begonnen. In GelreDome werd landskampioen Ajax in een spectaculaire wedstrijd op 2-2 gehouden.

Voorafgaand aan de wedstrijd trapte algemeen directeur Pascal van Wijk af door de supporters een update te geven over een aantal actuele zaken. Daarom, nu het seizoen officieel is begonnen, de tweede directie-update van het seizoen.

Algemeen directeur Van Wijk: “Inmiddels heeft Vitesse bijna 9.500 seizoenkaarthouders. Dat is naar verwachting en dagelijks loopt het aantal nog iets op. We hebben met z’n allen het seizoen op een succesvolle manier afgetrapt. Voorafgaand aan de wedstrijd was er het fanplein onder de Charly Bosveld-tribune (Oost) en de sfeer in het stadion was goed. Het gelijkspel betekende ook dat we al zestien competitiewedstrijden op rij ongeslagen zijn in GelreDome. Dat is de langste reeks in de afgelopen zeventien jaar. Een mooi gegeven, wat we natuurlijk zo lang mogelijk in stand willen houden.”

Van Wijk vertelde ook dat Airborne een belangrijke rol gaat spelen dit seizoen: “Zoals iedereen in deze omgeving begrijpt, staat 75 jaar Airborne dit seizoen centraal. Als Arnhemmer weet ik wat Airborne betekent voor de regio. Het hele jaar komt Airborne terug bij Vitesse. In september gaan we groots uitpakken met de jaarlijkse Airborne-wedstrijd (in samenwerking met Supportersvereniging Vitesse) en ik vind dat we met het Airborne-shirt het allermooiste uitshirt van de Eredivisie hebben.” 

Zoals gesteld is de Supportersvereniging druk bezig ter voorbereiding van de Airborne. Traditioneel natuurlijk tijdens de grootste eendaagse wandeltocht maar ook de voorbereidingen voor het Airborne weekend  zijn in volle gang. Vind je het leuk om met mede Vitesse-supporters deze bijzondere wandeltocht mee te lopen meld je dan aan.

Al diverse jaren op rij lopen vele Vitesse- supporters samen deze wandeltocht, zodat het een traditie is geworden om mee te lopen in SV verband. Gezelligheid en saamhorigheid zijn veel gehoorde woorden van de SV lopers.? Aanmelden kun je via deze link doen
https://www.geelswerthert.nl/airborne2019/


Bron: Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl