Vitesse in de media
Davy Pröpper fanclub van start 11/08/2011

Vitesse-talent Davy Pröpper maakt een stormachtige ontwikkeling door. Dat blijft niet onopgemerkt. Sinds kort heeft hij een eigen fanclub. Het initiatief komt van Jeroen Westen uit Arnhem.

De initiatiefnemer is al jarenlang lid van VDZ, speelt in het eerste elftal en beheert de clubsite. VDZ is de Arnhemse club waar Davy Pröpper tijdens zijn jeugdjaren speelde.

Jeroen: 'Als profvoetballer met een roodzwart verleden is hij toch de trots van VDZ. Wij volgen hem dan ook al jaren en vonden dat Davy een eigen fanclub verdiende.'

Sinds kort is het webadres www.davypropperfanclub.nl geregistreerd en in de lucht. Er wordt nog gesleuteld aan de vormgeving, maar fans van Davy Pröpper kunnen zich vanaf nu gratis via de site aanmelden.

Jeroen werkt samen met Julian Schelfhout, de initiator van de Davy Pröpper Fanhyve. Samen beheren zij de fanclubwebsite, de Facebookpagina en houden de Hyve actueel.

De initiatiefnemers hebben goede hoop dat door het goede en stabiele spel van Davy het ledenaantal van de Davy Pröpper Fanclub snel gaat stijgen. Ze hebben plannen voor het zoeken van een sponsor en, op termijn, het organiseren van een Davy Pröpper Fanclubdag.

Uiteraard is Davy Pröpper zelf op de hoogte van zijn fanclub en liet, via een reactie op Facebook, weten het initiatief te waarderen.

Meer weten over de Davy Pröpper fanclub, de fansite of gelijk gratis lid worden van de Davy Pröpper fanclub? Bezoek

www.davypropperfanclub.nl .

Initiatiefnemer Jeroen Westen


Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl