Vitesse in de media
Contouren van basiself bij Vitesse nu al duidelijk 27/07/2020

Het duurt nog een maand voordat de competitie begint en voor de eredivisie zelfs anderhalve maand, maar de basiself bij de nummer één van Gelderland lijkt al grotendeels vast te liggen.

Vaak wordt er nog veel gepuzzeld en geëxperimenteerd in oefenwedstrijden. En worden er tijdens de voorbereiding nog allerlei nieuwe spelers binnengehaald. Maar het lijkt erop dat Vitesse de meeste zaken al heeft gedaan.

Vitesse speurt de markt vooral af naar buitenkansjes. De contouren van de basiself worden bij de Arnhemse club nu al behoorlijk zichtbaar.

Vitesse in 4-4-2

Bij Vitesse neigt de nieuwe trainer Thomas Letsch naar een 4-4-2 systeem. Veel echte vleugelspitsen heeft Vitesse niet en inmiddels zijn er al wel drie centrumspitsen. De Belg Lois Openda maakte bij zijn debuut meteen een uitstekende indruk en Oussama Darfalou scoort er voorlopig ook lustig op los.

Thomas Buitink is de derde kandidaat voor de twee plekken voorin, Oussama Tannane zou er ook nog kunnen spelen en mogelijk komt er nog een aanvaller bij.

Op het viermans middenveld zijn de Noor Sondre Tronstad en de Slowaak Matus Bero onomstreden. Riechedly Bazoer komt ook in aanmerking voor een basisplaats en Tannane is de nummer tien. Als hij zou doorschuiven naar de voorhoede, komt Patrick Vroegh in beeld.

De achterhoede lijkt wel vast te staan met Eli Dasa en Maximilian Wittek als backs en Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen centraal. Remko Pasveer is de nummer één onder de lat.


Omroep Gelderland ziet een belangrijke rol voor Tannane weggelegd bij Vitesse

Bron: Omroep Gelderland - Bew SV / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl