Vitesse in de media
Bruns sinds lange tijd weer in basis Vitesse 13/09/2020

Middenvelder Thomas Bruns speelde zondagmiddag voor het eerst sinds hele lange tijd weer een officiële wedstrijd in het geel en zwart voor Vitesse. Sinns 1 december 2018 welteverstaan.

Nu, ruim 1,5 jaar later mocht hij 85 minuten meespelen in de 0-1 winstpartij bij RKC Waalwijk. "Dit is goed voor mijn zelfvertrouwen."

De man uit Wierden had misschien niet verwacht dat hij ooit nog een wedstrijd in het geel en zwart van Vitesse zou spelen. De middenvelder was ruim 1,5 jaar buiten beeld. "Maar ik heb het natuurlijk altijd gehoopt. In de zomer ben ik fit teruggekomen en heb ik keihard geknokt. Dat ik vandaag mocht spelen was voor mij persoonlijk een mooi resultaat."

 "In de eerste helft voetbalden we wel zoals we graag wilden, de tweede helft vergaten we te voetballen, maar hadden we wel vechtlust. Dan zie je dat we dat ook kunnen. Maar ja, drie punten is drie punten," aldus de Vitesse middenvelder en stand in voor de geblesseerde Sondre Tronstad

Thomas Bruns stapte in ieder geval met een glimlach van het veld. "Ik denk dat ik een goede voorbereiding heb gedraaid en vandaag speelde ik misschien niet mijn beste pot, maar wel een voldoende. Het is gewoon voor mijn zelfvertrouwen heel goed dat hij nu voor mij kiest, dus dat is fijn. Of ik zelfvertrouwen nodig had? Zelfvertrouwen is altijd lekker, helemaal als je anderhalf jaar weg bent geweest. Ik wil dit jaar gewoon aan Arnhem laten zien wat ik kan."


Bron: Omroep Gelderland / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl