Vitesse in de media
Bazoer: "Ik wil overal een streep onder zetten" 06/07/2020

Het eerste seizoen heeft Riechedly Bazoer niet gebracht wat hij daar zelf van gehoopt had. En Vitesse ook niet. De Vitesse-middenvelder wil een streep zetten en richt zich vol op het komende seizoen.

"Ik wil dit seizoen graag schitteren", legt Bazoer uit in de Gelderlander. "Ik ben getergd. Ik heb afgelopen seizoen ook mooie dingen laten zien. Maar ik wil nu meer. Ik heb verder ook mijn dromen en doelen. Ik wil weer terug naar een hoog niveau."

"Ik wil mijn verantwoordelijkheid ook zeker nemen. Ik loop al lang mee. Ik heb ook al veel prof-wedstrijden gespeeld. Maar allereerst vecht ik voor mijn plek. Dat is profvoetbal. Eerst moet ik er zelf staan."

Bazoer heeft net zoals zijn Vitesse-collega's het individueel fysieke programma afgewerkt. "Maar trainen onder weerstand, met partijvormen, dat is wel anders'', schetst de voetballer.

"De trainingen waren de voorbije maanden eerder bezigheidstherapie. Nu wordt veel meer van het lichaam gevergd. Dat is conditioneel gewoon zwaar."

Er is nog een lange weg te gaan voor het eerste Eredivisie competitieduel, half september. "Eerst drie weken trainen, dan oefenwedstrijden en dan in september de competitie. Dat is een lange route", weet Bazoer. ,,Ik kijk vooruit. Ik heb nog een tweejarig contract bij Vitesse. Maar dit moet mijn jaar worden. Dat is voor mij wel helder."


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl