Vitesse in de media
Airborne wandeltocht, loop mee met de Supportersvereniging Vitesse 20/08/2019

Op zaterdag 7 september 2019 neemt de Supportersvereniging Vitesse (SV) weer in groepsverband deel aan de Airborne wandeltocht, het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld.

Vind je het leuk om met mede Vitesse-supporters deze bijzondere wandeltocht mee te lopen meld je dan aan. Al diverse jaren op rij lopen vele Vitesse- supporters samen deze wandeltocht, zodat het een  traditie is geworden om mee te lopen in SV verband. Gezelligheid en saamhorigheid zijn veel gehoorde woorden van de SV lopers.

Je kunt meelopen in groepsverband met de 10 of de 15 kilometer. Deelname is gegarandeerd bij betaling en minimaal 11 deelnemers per groep. 

Kosten en aanmelden
Leden van de Supportersvereniging Vitesse € 15,-
Niet leden van de Supportersvereniging Vitesse € 20,-

Deelnemers ontvangen hiervoor
  • Een deelnamekaart/wandelkaart
  • Op de door de SV vrijwilligers ingerichte rustplaats een drankje en versnapering
  • Een uniek ontworpen herinnering waarmee je als groep herkenbaar bent en dat niet in de verkoop verkrijgbaar zal zijn. 
Aanmelden kan uiterlijk tot en met zondag 25 augustus. Je kunt je aanmelden, en meteen betalen met iDEAL, via https://www.geelswerthert.nl/airborne2019/.

Er is geen restitutie mogelijk van inschrijfgeld door afmelding van de deelnemer. Sfeermaterialen vanuit de SV zijn aanwezig om tijdens de wandeltocht mee te nemen om zo uiting te geven aan je verbondenheid als Vitesse-supporter in de groep.

We verzamelen tussen 10.30 en 11.00 uur achter het Airborne museum Hartenstein, op het sportpark, in Oosterbeek, alwaar we zichtbaar zullen zijn met een grote SV Vitesse vlag. Om 11.30 uur start de wandeltocht met het bekende defilé om 12.00 uur. 

Geef je HIER op en loop de Airborne wandeltocht mee met de SV!Bron: Supportersvereniging Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl