Vitesse in de media
Aeksandar Rankovic: "Goede gevoel doortrekken tegen Vitesse" 16/10/2020

Na de eerste overwinning van het seizoen, twee weken geleden op bezoek bij VVV-Venlo (1-2), staat dit weekend de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma.

In het eigen Cars Jeans Stadion gaat komende zondag om 14.30 uur de bal rollen tegen de Arnhemmers, die een uitstekende seizoensstart kennen in de Eredivisie.

Hoofdtrainer Aleksandar Rankovic nam vrijdagmiddag plaats voor de wekelijkse persconferentie in het Cars Jeans Stadion. Daarin ging het onder andere over het goede gevoel dat de ploeg heeft overgehouden aan de overwinning op VVV-Venlo. “Als je punten pakt is de sfeer altijd beter dan wanneer je verliest, maar ik moet zeggen dat de sfeer na de eerdere drie verloren wedstrijden ook al prima was. Wel merk je dat de jongens nu wat frisser in hun hoofd zijn.”

Fris in het hoofd
Ook gaf de oefenmeester aan tevreden te zijn over de afgelopen trainingsweek. “Na een aantal vrije dagen te hebben gehad tijdens de interlandperiode, kunnen we terugkijken op twee geslaagde trainingsweken. We hopen het goede gevoel van de laatste weken door te kunnen trekken tegen Vitesse”, aldus Rankovic. 

Zonder publiek
De trainer werd ook gevraagd naar wat hem opviel aan het spelen zonder publiek. “Ik kan me voorstellen dat mensen van buitenaf het gevoel hebben dat het eruitziet als een oefenwedstrijd. Dat gevoel hebben wij als staf en spelers echter niet. Wel is het natuurlijk heel andere beleving. Aan de andere kant maakt het ook iets los bij de spelers. Zij durven nu iets meer te doen, omdat met publiek erbij er een bepaalde andere spanning is.”


Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl