Vitesse in de media
'Ik kwam na de zomer ook wel eens te zwaar op de club' 05/08/2019

Als Oussama Tannane bij het wisselen van zijn Vitesse-shirtje wat te zwaar oogt, voelt Theo Janssen zich de laatste die daar kritiek op mag hebben.

"Ik kwam na de zomer ook weleens te zwaar op de club. Dan zag ik de andere jongens kijken: zo, jij moet aan de slag", herinnert de vermaarde linkspoot zich. "Maar als we voetbalden, kon ik wel negentig minuten vol gaan."

Tannane houdt dat dus niet vol. Maar hij is niet de enige die in Studio Voetbal flinke kritiek te verduren krijgt. Zowel Ajax, Feyenoord als PSV verliest namelijk punten op de eerste speeldag in de eredivisie. Drie topclubs met een verhaal apart.

Kijk de hele uitzending van Studio Voetbal hier terug. Presentator Sjoerd van Ramshorst, die voorlopig Tom Egbers vervangt, gaat met Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Theo Janssen en Arno Vermeulen in op de actualiteit.

Te beginnen met landskampioen Ajax, waar geklaagd werd over de voorbereiding die vanwege de vele late instromers geen goede was.

Ten Hag moet niet zeuren

Trainer Erik ten Hag moet niet zeuren, vindt Rafael van der Vaart. De oud-Ajacied ergert zich kapot aan de reacties uit Amsterdam na de remise bij Vitesse.

"Een bal van a naar b moet altijd mogelijk zijn. Of je nou honderd keer samenspeelt of niet. Dit heeft niks te maken met wel of geen voorbereiding, maar met scherpte", vervolgt Van der Vaart.

Van der Vaart: 'Een bal van a naar b moet altijd mogelijk zijn'"Goede voetballers spelen altijd goed samen", staat Theo Janssen hem bij. Ajax heeft volgens hem gewoon een voorbereiding kunnen draaien, ook al waren de Amsterdammers dan niet compleet. "Maar misschien moet je dan ook eerst met die andere spelers starten."


Bron: NOS / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl