8 november 2014 In de media

‘Aanhaken of afhaken’

Voor Vitesse is het zondagduel tegen Feyenoord in Gelredome (14.30 uur) richtinggevend, al wenst Peter Bosz de wedstrijd van morgen niet te overschatten.
 "Aanhaken of afhaken, daar heb­ben we het hier al een aantal ke­ren over gehad dit seizoen”, zei Peter Bosz. "Voor de korte termijn is het duel met Feyenoord mis­schien cruciaal, maar er zullen na Feyenoord nog veel cruciale wed­strijden komen.”

De Vitessse-trinaer refereerde nog maar eens op de geringe marges op de ranglijst. „We konden derde worden, als we van NAC wonnen. En vorige week waren we bij een overwinning tegen Utrecht vierde geweest. In plaats daarvan staan we nu in het rechterrijtje. We zijn elfde en die plaats past niet bij ons", aldus Bosz in de Gelderlander.

Tegenstander heeft Feyenoord de laatste vijf competi­tieduels gewonnen. "Ik geniet van Feyenoord dit seizoen”, aldus Bosz over de club waar hij speler en technisch directeur was. „Feye­noord heeft goede spelers, maar het is vooral een sterk collectief. Er zit veel voetbal in de ploeg. Ze winnen en stralen vreugde uit."

"Op dit moment zit het Feyenoord mee. Maar aan die reeks zal een keer een ein­de komen. Het is aan ons om die reeks te stoppen.”
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: