Nieuws Supportersvereniging
Zwart op Geel compleet vernieuwd 21/08/2013

Vanaf donderdag 22 augustus valt het eerste nummer van Zwart op Geel van dit seizoen bij de leden van de supportersvereniging in de bus.

De redactie heeft hard gewerkt om er weer een mooie uitgave van te maken. Het magazine heeft zelfs een complete metamorfose ondergaan, met nieuwe rubrieken en een frisse vormgeving. Dit nummer bevat onder andere een interview met Piet Velthuizen. Hierbij alvast een klein voorproefje:
 
Oermens
Piet keerde in 2011 teleurgesteld terug uit Spanje, waar hij het buitenlandse avontuur was aangegaan met voetbalclub Hercules Alicante. Hij hield er een aardig woordje Spaans aan over en de liefde voor de mediterrane keuken. Maar dat was dan ook alles. Bij Vitesse herpakte hij zich, werd direct weer eerst keus. En werd vader. ‘Ze mogen mij alles afnemen, behalve mijn gezin. Als Femke met Santi in bed ligt en hij slaapt lekker op mijn plek, dan ga ik op de bloedhete zolder slapen. Als hij ook maar een kick geeft, pak ik hem. Hij huilt weinig, maar ik kan het echt maar dertig seconden uithouden als hij wel huilt; dan wil ik troosten. Beter verwend dan verwaarloosd, toch?’
 
En verder in dit nummer:
- Joost de Wit
- Lierse – Vitesse
- Bertus de Kat Angelino
- Albert Capellas
- Drie Heraclieden over Peter Bosz
- Stef ten Thij
- Adnane Tighadouini
- En natuurlijk de vaste rubrieken en columns
 
De redactie wenst iedereen veel leesplezier!
 
Wil je ook zes keer per jaar Zwart op Geel ontvangen? Je bent al lid van de supportersvereniging voor slechts 12 euro per jaar! Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl