Nieuws Supportersvereniging
Word voor slechts € 12,- lid van de SV 12/03/2013

Van uw contributie wordt onder andere, deze geheel door vrijwilligers opgezette site, www.Vitesse.org mogelijk gemaakt. Voor slechts € 12,- per jaar bent u lid van de supportersvereniging (SV). Lees verder wat u daar voor terug krijgt en wat de SV met uw contributie doet.

Supportersvereniging Vitesse (SV)

Voor € 12,- per jaar ( € 8,- voor leden t/m 16 jaar en leden ouder dan 60 jaar) bent u lid van de SV

Uw voordeel:

 • Zes keer per jaar het full colour magazine Zwart op Geel boordevol foto's en interviews gratis thuis
 • 10% Korting op Vitesse merchandise bij de fanshops
 • Korting op SV activiteiten (diverse activiteiten per jaar met Vitesse-spelers participatie)
 • €15,- korting op een servicekaart voor uitwedstrijden
 • Eerste recht op kaartaankoop en korting voor uitwedstrijden (servicekaarthouders)
 • Met uw lidmaatschap worden de sfeeracties in GelreDome, SV activiteiten mogelijk gemaakt en de beide SV sites (Jeugd en Org) bekostigd

Online aanmelden als lid: Klik hier

De SV organiseert:

 • De sfeeracties in GelreDome
 • Diverse activiteiten voor supporters met aanwezigheid van selectiespelers
 • Volledig zelfstandig het supportershome
 • Alle busreizen inclusief de stewards naar de uitwedstrijden van Vitesse
 • De activiteiten van de roller- en mindervalideside
 • De internetsites www.vitesse.org en www.vitesse-agovv.nl met dagelijkse update
 • Het full colour magazine Zwart op Geel zes keer per jaar
 • Twee discussieforumavonden per seizoen met spelers, staf- en directieleden
 • De merchandiseverkoop in GelreDome op wedstrijddagen
 • De Airborne wedstrijd in GelreDome met ontvangst en huldiging van de veteranen
 • Ondersteund de amateurclubs van Arnhem met inzet van vrijwilligers tijdens oefenwedstrijden van Vitesse in de regio

En dit alles met uitsluitend vrijwilligers die zich belangeloos in hun vrije tijd voor de club, vereniging en de Vitesse supporter inzetten.
Steun de SV voor slechts € 12,- per jaar. Online aanmelden als lid: Klik hier

Actief en betrokken
Aan Vitesse is de actieve officiële Supportersvereniging Vitesse verbonden. De vereniging is opgericht in 1992. Het aantal leden van de vereniging is de afgelopen jaren gegroeid tot ongeveer 3.000. Ook het aantal enthousiaste vrijwilligers dat de vereniging draaiende houdt is, mede door deze groei, opgelopen tot ruim 110. De Supportersvereniging Vitesse behartigt de belangen van Vitesse-supporters ook op landelijk niveau en is daarom betrokken bij de nieuw op te richten landelijke supportersorgaan welke landelijk opkomt voor supportersbelangen.

De vereniging bestaat uit verscheidene commissies met ieder een eigen takenpakket. De supportersvereniging organiseert en begeleidt het busvervoer naar de uitwedstrijden van Vitesse. Leden van de vereniging krijgen €15,- korting op een servicekaart voor de uitwedstrijden. Als servicekaarthouder krijgt u voorrang en korting op de aankoop van kaarten voor het busvervoer naar uitwedstrijden.

Elk seizoen worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder de Vitesse Quiz, voetbalthema-avonden, disussieforumavonden, pokeravonden en tweemaal per jaar een bingo. Daarnaast is er jaarlijks een nieuwjaarsreceptie en het slotfeest waarbij de ‘Vitesse Speler van het Jaar’ wordt gekozen. Bij al deze activiteiten zijn diverse Vitesse-spelers en leden van de technische staf aanwezig. Ook heeft de supportersvereniging een zeer druk bezochte internetpagina: www.vitesse.org met daaraan gekoppeld het Vitesse Forum waar u samen met andere Vitesse fans kunt discussiëren over onze club.

De supportersvereniging heeft een eigen magazine, genaamd ‘Zwart op Geel’. Het supportersmagazine wordt uitgegeven door Vitesse Media en verschijnt zesmaal per seizoen. Alle leden van de supportersvereniging krijgen het magazine thuisgestuurd, net als de leden van de Business Club Vitesse-GelreDome. De Supportersvereniging Vitesse is actief in het verzorgen van sfeer in GelreDome d.m.v. confetti, linten, vlaggen, thema-activiteiten en diverse staanders en spandoeken. Ook willen we graag onze commissies Rollerside-, Bus-, Merchandise- en Vitesse in de stad noemen.

Het gezellige Supportershome Monnikenhuize is voor en na de wedstrijd voor iedereen geopend en wordt na afloop van de wedstrijd door de ‘Man of the Match’ bezocht voor een korte analyse en de verloting van het te winnen Vitesse-shirt, uiteraard met de bijbehorende foto met de winnaar van de loterij.

Let op: als lid van de Supportersvereniging Vitesse krijgt u 10% korting op alle merchandisingartikelen zoals sjaals, shirts en vlaggen. Leden hebben tegen gereduceerd tarief toegang tot de activiteiten die de vereniging organiseert. Het lidmaatschapspasje waarmee u gebruik kunt maken van deze privileges ontvangt u, nadat u lid wordt van de supportersvereniging, zo spoedig mogelijk thuis.

Lid worden?
U kunt makkelijk en handig online inschrijven voor het lidmaatschap via deze link.

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk uw lidmaatschapspas thuis.
Aanmelden als lid kan ook bij iedere thuiswedstrijd van Vitesse in het Supportershome Monnikenhuize. 
De contributie bedraagt € 8,- per jaar (voor leden t/m 16 jaar en leden ouder dan 60 jaar) en € 12,- per jaar voor overige leden. Het lidmaatschap kan iedere maand ingaan en geldt voor de periode van één jaar.


Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl