Nieuws Supportersvereniging
Vitesse.org gaat mobiel! 18/01/2013

Vanaf vrijdag 18 januari zal iedereen die www.vitesse.org oproept op zijn smartphone doorgelinkt worden naar m.vitesse.org.

De nieuwe mobiele versie van onze vertrouwde Vitesse.org .

Al een lange tijd kwamen er vragen of de vertrouwde berichten van alles rond om onze club ook eenvoudig op een smartphone bekeken kon worden. Veel van onze trouwe volgers kijken meerdere keren per dag of er nog nieuws is. En dan is het snel en handig als je even op je smartphone kunt kijken.

Functionaliteit
Onze website herkent automatisch of je via een smartphone binnenkomt en zal je dan doorzetten naar m.vitesse.org. Mocht dit niet gebeuren dan kun je ook eenvoudig m.vitesse.org intypen of als link bewaren.

Je komt direct op de homepagina waar je kunt kiezen om de berichten ‘Vitesse in de media’ of ‘Nieuws SV’ te zien. Op de homepagina staan altijd de laatste 5 toegevoegde berichten. Blijf je ons trouw volgen dan kun je in principe vanuit hier elk bericht lezen. Na elk bericht kom je weer terug op de homepagina.
Onder ‘Vitesse in de media’ staan bericht 6 tot en met 15. En via de button ‘meer berichten’ kun je verder afdalen in onze lijst van berichten. Lees je hier een bericht en keer je terug, dan kom je automatisch weer in de lijst met berichten. Helaas kom je wel telkens weer boven aan in de lijst. Dus blijf up-to-date en bezoek regelmatig onze site!!

Om het allemaal snel te houden kun je alle andere SV-zaken (wedstrijduitslagen, vertrektijden bussen etc.) gewoon nog op de bestaande site vinden. Onder aan elk scherm vind je een link om terug te keren naar de normale website.

We wensen jullie heel veel leesplezier en hopen met z’n allen op veel positief nieuws in de 2e helft van het seizoen!


SV Internetcommissie


Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl