Nieuws Supportersvereniging
Vitesse-gordijn bestellen via DAC 18/03/2013

De Zandloper, Activiteiten Centrum voor Dagbesteding voor mensen vanuit de psychiatrie, maakt Vitesse-vliegengordijn als dagbesteding voor haar cliënten. Sinds kort zijn deze vliegengordijnen tegen kostprijs ook te bestellen voor Vitesse-supporters.

De Zandloper is onderdeel van Dimence en deze psychiatrische instelling bestrijkt het gebied Deventer, Almelo en Zwolle. Sinds enige jaren maken zij met een groep mensen in het kader van een beschutte werkplek mooie vliegengordijnen, en ontwerpen zij ook patronen naar wens.

Jos Siemelink van De Zandloper vertelt: 'Wij hebben het logo van Vitesse in een vliegengordijn en wij willen ons mooie product ook onder de aandacht brengen van de Vitesse-supporters. Wij zijn geen bedrijf maar bieden mensen een beschutte werkplek en maken dan ook geen winst. Voor ons is het belangrijk om werkzaamheden te kunnen aanbieden aan onze cliënten.'

'Een groep van zes mensen werken gemiddeld een volle week aan een gordijn. Het geeft hun veel voldoening en zij werken gericht aan een mooi product. De Vitesse-supporters kunnen ons steunen door dit Vitesse-gordijn te kopen voor slechts €75 euro via de Supportersvereniging Vitesse. Dat kan via een mail naar supportersvereniging@vitesse.org onder vermelding van 'Bestelling vliegengordijn DAC De Zandloper'.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.torresol.nl Je kunt daar zien hoe een gordijn wordt gemaakt en waar het materiaal uit bestaat.

Wil je het Vitesse-gordijn bestellen?
Mail dan naar supportersvereniging@vitesse.org onder vermelding van 'Bestelling vliegengordijn DAC De Zandloper'. Jos of een van zijn collega's neemt dan ze spoedig mogelijk contact op.

Het vliegengordijn kost slechts €75 en is 90 cm breed en 2,09 mtr. lang.
Uiteraard zijn alle maten op bestelling mogelijk, b.v. voor een dubbele tuindeur 180 cm breed en of caravandeur 70 cm breed.

Supportersvereniging Vitesse

Jos Siemelink van DAC en SV-voorzitter Stef ten Thij (v.l.n.r.)


Bron: Supportersvereniging Vitesse - DAC / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl