Nieuws Supportersvereniging
SV-Website Vitesse Voetbal Academie vernieuwd! 05/07/2013

De officiële supporterssite van de Vitesse Voetbal Academie is vernieuwd. Vanaf nu kan iedereen nog beter op de hoogte blijven van alles rondom de jeugdopleiding van ons Vitesse.

Tot voor kort was de website van de academie geel-zwart-blauw. Met het faillissement van AGOVV was het hoog tijd om de site een andere look and feel te geven. De internetcommissie ging samen met partner Home of Happy Brands daarom aan de slag om de site opnieuw op te zetten. Nu AGOVV per de start van het nieuwe seizoen uit de naam van de academie verdwenen is, lanceert de SV ook de vernieuwde website van de jeugdopleiding. De website heeft weer een volledige Vitesse-uitstraling gekregen.

Intussen verzorgt de Supportersvereniging Vitesse al zo’n 15 jaar de nieuwsvoorziening van de academie via het internet. Drijvende kracht achter de site zijn de eigen vrijwilligers van de supportersvereniging en de vele verslaggevers en fotografen die de redactie van content voor de site voorzien door het seizoen heen. De site is daarmee hét digitale informatiekanaal voor zowel de spelers uit de academie als de supporters van Vitesse die geïnteresseerd zijn in de jeugd. Ook verzorgt de SV voor Vitesse de faciliteiten voor de video-analyse die spelers thuis van hun wedstrijden kunnen bekijken.

De jeugdsite is te bereiken via de knop Jeugd links in het menu van deze website en via het eigen adres www.vitessejeugd.nl. De Vitesse Jeugdsite volgt alle elftallen van de academie, van A1 tot en met D3. Jong Vitesse –officieel ook onderdeel van de academie- blijft zoals vertrouwd via Vitesse.org te volgen. Via de VitesseJeugd-twitter op @VitesseJeugd zijn zowel de ontwikkelingen rondom de academie als van Jong Vitesse te volgen.
 

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl