Nieuws Supportersvereniging
SV-slotfeest zwaait seizoen 2012-2013 uit 19/05/2013

Afgelopen vrijdag hebben de supporters van Vitesse het seizoen 2012-2013 feestelijk afgesloten. Tijdens de avond was er genoeg na te praten over het afgelopen seizoen met als hoogtepunt het behalen van rechtstreekse plaatsing voor het Europa League-toernooi.

De aanwezige Vitesse-supporters hebben zich uitstekend vermaakt. De muzikale omlijsting van de avond was in handen van de coverband Club Soda. Valkeniers Gerard en Bettine van den Brink waren aanwezig met de Hertog. Zij gaven een korte demonstratie en de aanwezige supporters konden uitgebreid met het Vitesse club-symbool op de foto.

Vitesse bood de SV en de Stichting Airborne Herdenkingen een fraai ingelijst Airborne-shirt en een cheque ter waarde van € 9.440,- aan (zie verslag elders op vitesse.org).

SV-voorzitter Stef ten Thij nam in vogelvlucht het seizoen door en vermelde in het bijzonder het feit dat de SV Vitesse behoed heeft voor het maken van een grote fout door het traditionele Vitesse-shirt al te drastisch te wijzigen.

Helaas konden de selectie en technische staf van Vitesse niet aanwezig zijn. De datum van het slotfeest wordt elk jaar aan het begin van het seizoen in overleg tussen de SV en Vitesse vastgesteld. Inmiddels oud-trainer van Vitesse Fred Rutten bepaalde echter dat de staf en selectie gelijk na afloop van de laatste competitie wedstrijd met vakantie kon gaan.

De SV gaat voor de komende jaren een andere opzet van het slotfeest kiezen en gaat in gesprek met de club om de interactie tussen de selectie en supporters weer mogelijk te maken.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl