Nieuws Supportersvereniging
Nieuwe Zwart op Geel ode aan Theo Bos 31/03/2013

Vanaf vrijdag 5 april valt het nieuwe nummer van Zwart op Geel bij de leden van de supportersvereniging in de bus. De redactie heeft hard gewerkt om er weer een mooie uitgave van te maken.

Dit nummer staat, hoe kan het ook anders, in het teken van het overlijden van Theo Bos. Zo halen onder andere supporters, vrijwilligers, (oud-)clubmensen en columnisten herinneringen op aan Mister Vitesse. Hierbij alvast een klein voorproefje:

Januari 2010
‘Trainer ze geven mij voor alles een gele kaart.’ Er verschijnt een brutale lach op zijn gezicht. Hij zegt: ‘Daar kan ik je bij helpen.’ Het is maar een korte bijeenkomst. De sneakers en het maatpak verlaten even later de barak. Naar huis in de leaseauto’s van de sponsor. Hij blijft nog even hangen. Gewoon in het trainingspak van die ochtend. Lullen over Vitesse. Door zijn zachte g heen hoor je ook pijn. Met ons fan van de club waarvoor hij bijna zijn hele leven speelde. In andere tijden.

En verder in dit nummer:
- Interview Guram Kashia
- Supporter van ver: Arjen ter Avest
- Interview Jan Jongbloed
- In memoriam: Theo Bos
- Terugblik afscheid Theo Bos
- 15 jaar GelreDome
- SV-vrijwilligers Martin Coenraadts en Anwar van Vliet
- Interview Kees Bakker
- En natuurlijk de vaste rubrieken en columns

De redactie wenst iedereen veel leesplezier!

Ook zes keer per jaar het full colour magazine Zwart op Geel van de Supportersvereniging Vitesse thuis in de bus ontvangen?
Word voor slechts €12 per jaar lid van de SV en je ontvangt hem, net zoals de vele voordelen die de SV biedt, gratis thuis. Klik hier voor informatie of klik hier om rechtstreeks lid te worden van de Supportersvereniging Vitesse.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl