Nieuws Supportersvereniging
Gezellige drukte tijdens de SV Paasbingo 12/04/2013

Op Goede Vrijdag waren bijna alle beschikbare stoelen in het Supportershome Monnikenhuize bezet met Vitesse-supporters. De Vitesse-fans gingen deze keer de strijd met elkaar aan om de bingo-getallen.

Veel prijzen werden uitgedeeld aan de gelukkige winnaars tijdens de negen spelronden. Als afsluiter van de gezellige supportersavond werd een supperronde gespeeld om de hoofdprijs: een prachtige fiets.

 

Vitesse-speler Simon Cziommer was namens de Vitesse-selectie aanwezig en haalde de winnende getallen tijdens een aantal rondes uit de bingo-machine. De Vitesse-middenvelder bleef de hele avond en had voor de Vitesse-supporters nog een aantal extra verrassingen in petto. Hij bracht Vitesse-shirts, -broekjes en –voetbalschoenen mee en ging geduldig met de diverse winnaars op de foto. Veel Vitesse-prijzen werden van zijn handtekening voorzien.

Trotse winnaar van de hoofdprijs was Vitesse-supporter Erwin. Hij ging behalve met een schitterende fiets ook met een Vitesse-shirt naar huis. Uiteraard niet zonder eerst met Simon Cziommer op de foto te gaan en een handtekening te scoren.

De activiteitencommissie van de Supportersvereniging Vitesse bedankt de vele sponsoren die deze avond weer mede mogelijk hebben gemaakt:
Vitesse, Gelredome, Gelredome Publieks Horeca, Mantel Tweewielers, Heinken, Mac Donalds Gelredome, Bakker Bart, Bakkerij Theunissen, Kippaleis Kronenberg, Barrique Theunens Wijnhandel, Pearl, Snelders Sport Elst, Bakkerij Ten Hoopen, Keurslagerij Putman, 100% Voetbal Sportgifts, Twinkel Kronenburg, Bloemisterij Klimop Oosterbeek, Drankhandel Sonsbeek, ABC,Arma Verhuur,Douglas Kronenburg, Kapsalon ‘’ Goed geknipt ” Game Mania, Supportersvereniging Vitesse en Fruit Kwekerij Stokhorst.

 

De SV Paasbingo is een van de vele activiteiten die door de Supportersvereniging Vitesse gedurende het voetbalseizoen worden georganiseerd.

De eerstvolgende activiteit is de SV Vitesse-Quiz op vrijdag 26 april. Wil je deelnemen aan de SV Vitesse-Quiz, klik dan hier voor meer informatie.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl